10 مهارت مهم برای طراحان وب‌سایت (قسمت دوم)

2. نگاه کلی به موضوع و قابلیت حل مساله

منظور از این مهارت، قابلیت نگاه کردن به مشکل از چندین زاویه مختلف در یک زمان است. در این صورت شما می‌توانید راه حلی پیدا کنید که بین تمامی اولویت‌ها، هدف‌ها و فاکتورهای ریسک موازنه برقرار می‌کند. (در واقع همان راه حل بهینه)

طراحی وب‌سایت صرفا یک فعالیت انتشار ساده مطالب نیست. در این فرآیند شما باید موارد زیادی را رعایت نمایید از جمله اینکه بدانید مخاطب شما کیست، ترجیحات وی چه چیزهایی هستند، به چه مواردی در سایت شما باید دست پیدا کند، رقابت سایت شما با سایرین باید به چه نوعی باشد، تاثیر اولیه نام تجاری (Brand) در چه حدی است، انتخاب مناسب کلمات برای برقراری ارتباط موثر، انتخاب تصاویر به‌جا و زیبا، کسب اطلاعات در مورد نحوه فعالیت موتورهای جستجو و تلاش برای بهینه نمودن رتبه سایت در موتورهای جستجو، تلاش برای نمایش صحیح سایت در مرورگرهای مختلف، کاربردپذیری و ایجاد امکان استفاده از سایت برای تمامی اقشار، سادگی کار با سایت (User Friendly)، قابلیت‌های تکنیکی بالا، ثبات و پایداری سایت و ده ها مورد دیگر.

در راس تمامی این موارد، یک طراح وب‌سایت واقعا خوب این توانایی را دارد که از طرحی که مشغول پیاده سازی آن است فاصله بگیرد، و خود را جای شخصی قرار دهد که اولین بار است با این سایت روبرو می‌شود. در این صورت است که این طراح می‌تواند وب‌سایتی طراحی کند که اکثر کاربران به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.

این توانایی چطور در انسان تقویت می‌شود؟ جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد، اما تجربه طراحی سایت و مشاهده رفتار کابران در هنگام بازدید یک وب‌سایت می‌تواند به بهبود این قابلیت کمک زیادی نماید.

برچسب‌ها:

منابع

لینک دائمی به این مطلب:


نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.